• Metalen digitale borden met 4K-resolutie 1080P HD-display Bluetooth-connectiviteit
  • Metalen digitale borden met 4K-resolutie 1080P HD-display Bluetooth-connectiviteit
Metalen digitale borden met 4K-resolutie 1080P HD-display Bluetooth-connectiviteit

Metalen digitale borden met 4K-resolutie 1080P HD-display Bluetooth-connectiviteit

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shenzhen van China
Merknaam: KOHO
Modelnummer: KD650-T

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 2
Prijs: $799-859dollar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Resolutie: 3840x2160 Meteriaal: Metalen
HD vertoning: 1080p Functie: Ondersteunt USB Play, Android
Buletooth: - Ja, dat klopt. Afmetingsgraad: 16:9
Helderheid: 400 cd/m2 Taal: Meertalig

Productomschrijving

 

.Kenmerken:
  • Productnaam: Digitaal beeldscherm op de muur
  • Resolutie: 3840x2160
  • Functie: Ondersteunt USB Play, Android
  • Bluetooth: Ja
  • Modus: landschap of portret
  • Maximale resolutie: 3840x2160
  • Elektronische advertenties
  • Digitaal informatietafel op de muur
  • Elektronische advertentiepaneel op de muur
 

Technische parameters:

Parameter Specificatie
Maximale resolutie 3840x2160
Functie Ondersteuning van USB Play, Android
Taal Meertalig
Resolutie 3840x2160
Helderheid 400 Cd/m2
Grootte 65 inch
Materiaal Metalen
HD-display 1080p
Afmetingsgraad 16:9
Bluetooth - Ja, dat klopt.
 

Toepassingen:

De KOHO KD650-T Wall Mounted Digital Signage is een innovatieve beeldschermoplossing die afkomstig is uit het technologische centrum van Shenzhen, China.Dit geavanceerde bordenstelsel is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen en scenario's, waarbij de krachten van het hoge-resolutie-display en de veelzijdige functionaliteiten worden benut om de communicatie en betrokkenheid in verschillende omgevingen te verbeteren.

Met een verbluffende maximale resolutie van 3840x2160, biedt het KD650-T-model scherpe en heldere beelden die in elke omgeving de aandacht trekken.Deze muur gemonteerde digitale borden is perfect voor hoog verkeer gebieden waar helderheid en leesbaarheid zijn van het grootste belangDe beeldverhouding 16:9 vormt een aanvulling op de hoge resolutie door een breedbeeldformaat te bieden dat ideaal is voor het weergeven van zowel multimedia-inhoud als informatie.

Een van de belangrijkste toepassingen van de KOHO KD650-T is in de detailhandel.het beïnvloeden van aankoopbeslissingen en het verbeteren van de winkelervaring. Met de mogelijkheid om USB-play en een Android-besturingssysteem te ondersteunen, kunnen retailers gemakkelijk content bijwerken om het fris en relevant te houden.

In bedrijfsomgevingen is de KD650-T een effectief communicatiemiddel.of in gemeenschappelijke ruimtes om bedrijfsnieuws en aankondigingen over te brengenDe mogelijkheid om het scherm in landschaps- of portretmodus te monteren, biedt extra flexibiliteit om aan verschillende inhoudstypen en ruimtelijke configuraties te voldoen.

Onderwijsinstellingen kunnen ook profiteren van de KOHO Wall Mounted Digital Signage door deze te gebruiken om schema's, evenementeninformatie of educatieve inhoud weer te geven.De steun voor meertaligheid maakt het een inclusieve optie voor campussen met verschillende taalkundige achtergronden.

Gezondheidszorginstellingen kunnen de KD650-T inzetten om patiënten en bezoekers informatie te geven over de weg, gezondheidstips of updates over de wachttijd.Het gemakkelijk te lezen scherm verbetert de bezoekerservaring door essentiële informatie effectief te leveren.

Met een minimale orderhoeveelheid van slechts twee eenheden,De KD650-T Digital Signage is een toegankelijke oplossing voor bedrijven en organisaties van elke omvang die hun digitale beeldschermcapaciteiten willen upgraden.Het product is afkomstig uit Shenzhen, China, en verzekert klanten van geavanceerde technologie en uitstekende productie.

Of het nu gaat om reclame, informatieverspreiding of het verbeteren van de klantbeleving,het KOHO KD650-T model is een veelzijdig en krachtig display tool dat voldoet aan de dynamische eisen van moderne digitale signage toepassingen.

 

Aanpassing:

Ontdek het KOHO KD650-T Digital Signage display, ontworpen voor boeiende ervaringen in openbare en winkelruimten.Dit geavanceerde Digital Signage Wall Mount Display biedt een naadloze mix van technologie en design esthetiek om uw publiek te betrekken.

Met een minimale orderhoeveelheid van slechts 2 eenheden, is het gemakkelijk om te beginnen met het transformeren van uw omgeving met deze muur gemonteerde digitale advertentie schermen.een meer interactieve gebruikerservaring en een moeiteloos beheer van de inhoud mogelijk maken.

De KD650-T ondersteunt USB-afspelen en is uitgerust met een Android-besturingssysteem, wat een veelzijdig platform biedt voor een verscheidenheid aan multimediaformaten.De meertalige functionaliteit zorgt ervoor dat uw inhoud toegankelijk is voor een breed publiek, waardoor het ideaal is voor internationale instellingen.

Ervaar de glans van digitale displays met ons 65 inch scherm.ontworpen voor zowel landschaps- als portretmodus ️ waardoor u de flexibiliteit heeft om de beste oriëntatie voor uw inhoud en ruimte te kiezenDe KOHO KD650-T is meer dan een gemonteerde elektronische advertentie; het is een krachtig hulpmiddel voor storytelling en merkbetrokkenheid.

 

Vragen:

V1: Wat is de schermgrootte van de KOHO KD650-T wandgemonteerde digitale borden?

A1: De KOHO KD650-T beschikt over een 65-inch scherm, dat een groot en helder zicht biedt voor uw digitale signage-behoeften.

V2: Kan de KOHO KD650-T buiten gebruikt worden?

A2: De KD650-T is voornamelijk ontworpen voor gebruik binnen. Als u een digitale bordenoplossing nodig heeft voor gebruik buiten, neem dan contact met ons op voor modellen die specifiek zijn ontworpen voor buitenomgevingen.

V3: Welk soort inhoud kan op de KOHO KD650-T digitale borden worden weergegeven?

A3: De KOHO KD650-T kan een breed scala aan inhoud weergeven, waaronder hoge-definitiebeelden, video's, webpagina's en andere digitale mediaformaten.

V4: Ondersteunt de KOHO KD650-T touchscreenfunctionaliteit?

A4: Ja, het KOHO KD650-T-model wordt geleverd met touchscreenfuncties, waardoor gebruikers een interactieve ervaring hebben.

V5: Hoe kan ik de KOHO KD650-T kopen en wat is de minimale bestelhoeveelheid?

A5: U kunt de KOHO KD650-T kopen door contact op te nemen met ons verkoopteam. De minimale orderhoeveelheid voor dit model is 2 stuks.Wij kunnen u op verzoek meer details over bestelling en verzending verstrekken..

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Metalen digitale borden met 4K-resolutie 1080P HD-display Bluetooth-connectiviteit kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.