Shenzhen Kanghai Electronic Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Aantal werknemers: 100~299
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Shenzhen Kanghai Electronic Co., Ltd. is een toonaangevende professionele ontwerper en OEM / ODM-leverancier van digitale consumentenelektronica in China.
Opgericht in 2008, was KOHO hoofdzakelijk bezig met onderzoek, ontwikkeling en productie, gespecialiseerd in Pico projector, Digital Photo frame, Digital Signage,Digitale videorecorder en wordt een van de toonaangevende fabrikanten op dit gebied.
Met een oppervlakte van 22.000 vierkante meter, hebben we nu bijna 200 werknemers en meer dan 20 ingenieurs met meer dan 10 jaar ervaring,die ervoor kan zorgen dat onze producten en diensten voldoen aan de eisen van de klant.
We hebben 21 sets geïmporteerde SMT-apparatuur met merken van JUKO & SANYO, 5 productielijnen en 3 SMT-lijnen
De fabriek is gecertificeerd door een verscheidenheid van internationale instituten voor management, zoals ISO9001, ISO14000, BSCI etc. Alle producten kunnen voldoen aan CE, FCC, ROHS,REACH en andere certificeringen voor verschillende nationale normen.
Onze producten worden op grote schaal verkocht in Europa, de VS, Australië, Zuidoost-Azië en worden zeer gewaardeerd door de klanten.
Met ons principe van klant eerst, kwaliteit beste, en service snel, zullen we altijd blijven op het aanbieden van onze klanten met de beste service en meer bevredigende producten.